Verzendkosten.

Onze verzendkosten bestaan uit kosten voor verpakking, arbeid en transport.
De verzendkosten worden automatisch berekend aan de hand van formaat, gewicht en adressering.
De tarieven zijn gebaseerd op de aktuele transport tarieven
De verwachte standaard verzendkosten staan bij ieder artikel weergegeven en zijn gebaseerd op een standaard pakket verzending binnen Nederland.
Zodra u het artikel in de winkelwagen plaatst en de adressering in heeft gevuld worden de aktuele verzendkosten weergegeven. U weet daarmee altijd vooraf wat de verzendkosten zijn.

Verzenden.

Alle orders worden per post / vervoerder bezorgd.
Wij hebben geen fysieke winkel of afhaaladres.
Transport van uw order wordt uitgevoerd met een door ons geselecteerde vervoerder. w.o POSTNL DHL en DPD
Op al onze zendingen zijn onze algemene voorwaarden van kracht.
Standaard worden alle bestellingen binnen 3 werkdagen verzonden. levering vind dan plaats tussen werkdag 3 en 5 afhankelijk van vervoerder en afleveradres.
Indien u specifieke lever datum of tijdstippen heeft kan u dit direct na bestelling door geven aan onze klantenservice. of tijdens bestelling als opmerking
Wij proberen uw wensen zoveel mogelijk uit te voeren maar kan door ons van worden afgeweken.
Na het overdragen van uw aankoop aan onze vervoerder ontvangt u een verzend bevestiging met "indien van toepassing" een barcode en instructies voor het volgen van de zending gedurende het transport.Houd rekening met enige uren vertraging vanaf bericht tot de aktuele zichtbare situatie van het pakket bij vervoerder.

Niet thuis tijdens aflevering.

Bent u niet thuis tijdens de bezorging laat de vervoerder een bericht achter met instructies. Volg de instructies om uw aankoop te ontvangen.
 

Bestelling niet ontvangen.

In de meeste gevallen is uw aankoop afgeleverd binnen 4 werkdagen vanaf onze verzendbevestiging.
Heeft u na 5 werkdagen vanaf de verzendbevestiging uw bestelling nog steeds niet ontvangen, "en u heeft ook geen niet thuis bericht ontvangen" ga dan als volgt te werk.
  1. Controleer online de status bij de vervoerder via de gegevens die wij u hebben verstrekt in de verzendbevestiging
  2. Geeft dat geen duidelijkheid in de status neem dan contact op met de vervoerder en vraag hen om de levering te traceren.
    Zij beschikken over de beste en snelste mogelijkheden het pakket te traceren.
  3. De vervoerder geeft het pakket als niet te traceren of als verloren beschouwt neem dan contact op met onze klantenservice.
Let op!
Indien uw verzendbevestiging weergeeft dat het brievenbuspost betreft ontvangt u in sommige gevallen geen traceercode en is de levering niet te volgen.

Afgeleverd bij afhaalpunt.

Indien de afleverpoging door vervoerder om wat voor reden dan ook niet is gelukt wordt de aankoop bij een lokaal afhaalpunt bezorgd.
De vervoerder laat een bericht achter met instructies.
U heeft aansluitend de vermelde periode de tijd om de levering daar af te halen.
Bent u niet in staat om levering af te halen en wilt u de levering zo snel mogelijk ontvangen neem dan contat op met onze klantenservice.

Levering niet aanwezig op afhaalpunt.

Indien u tijdens het afhalen bij het afhaal punt constateerd dat er geen levering aanwezig is kan het zijn dat de afhaalperiode is verstreken en deze al retour is gestuurd.
In dat geval kunt u het beste contact opnemen met onze klantensevice.
De zending wordt bij retour ontvangst als niet in ontvangstgenomen retour verwerkt.
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek en bestelproces te optimaliseren, we slaan geen persoonlijke gegevens op. Uitschakeling beperkt mogelijk diverse gebruik functies.